openingstijden
Aareset
Afspraak maken

4 weken geleden

Kok Optiek Breukelen

Porsche Design Zonnebril 8478

Deze gelimiteerde oplage is ook bij ons als Porsche dealer verkrijgbaar.
Wij hebben een exemplaar in een mooie box met 5 sets verwisselbare glazen.
Een uniek exemplaar die u ook in het filmpje ziet.
Kom eens kijken bij ons in de winkel, wellicht kan dit uw nieuwe exclusieve zonnebril voor deze zomer worden.
De prijs van deze bril is € 649,--
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

Kok Optiek Breukelen

Door mijn passie voor mooie brillen en Porsche heb ik ingeschreven op dit pracht exemplaar zonnebril.
Porsche Design Eyewear heeft er een aan Kok Optiek breukelen toegewezen.
Van deze zonnebril worden er 911 gemaakt wereldwijd.
Een echt unieke Design Zonnebril van topkwaliteit voor een liefhebber.
Wij houden u op de hoogte wanneer deze in onze winkel arriveert.
Komt u dan deze exclusieve zonnebril gerust bewonderen, en misschien wilt u wel een bod doen..

Vriendelijke groet,
Pieter-Gerrit
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

Kok Optiek Breukelen

Porsche Design beeldschermbril

We leven in een digitale wereld. We werken dagelijks op een computer, checken continu de sociale media via onze smartphone, lezen boeken op een e-reader en gaan nog even ‘Netflixen’ op onze tablet voor het slapen gaan. Dit vergt nogal wat van onze ogen en van ons lichaam. Zeker als u uw (lees)bril niet afstemt op uw beeldschermgedrag. We adviseren daarom steeds meer over de kijkoplossing van dit moment: de Porsche Design beeldschermbril. Een luxe bril voor beeldschermgebruik en helemaal afgestemd op uw ogen en kijkwensen.

Ultiem draagcomfort
De verbazingwekkende lichtheid en het comfort van de Porsche Design beeldschermbril maken ongetwijfeld indruk. De speciaal voor u geslepen beeldschermglazen zorgen ervoor dat u relaxt kunt werken en lezen. Het unieke design zorgt ervoor dat de beeldschermbril breukbestendig is en zeer plat op te vouwen. Hierdoor is hij in elke situatie handig te gebruiken, zowel zakelijk als tijdens uw vrije tijd.
Klaar voor de digitale werkdag
Uw ogen moeten zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden. Op een gemiddelde werkdag schakelt u veelvuldig tussen het zicht van uw bureau en monitor tot uw collega's. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: de Porsche Design beeldschermbril op maat. U heeft de keuze uit 2 modellen: rond en hoekig. Samen met u bepalen we de perfecte beeldschermglazen die het beste zicht bieden op verschillende werkafstanden.
Een beeldschermbril geeft onze ogen de juiste ondersteuning en kan een flink aantal klachten voorkomen. Het geeft uw ogen de ruimte, de luxe van een groter en rustiger kijkoppervlak. Vergelijk het maar eens met beenruimte in een vliegtuig. Hoe langer de reis duurt, hoe meer u de beenruimte gaat waarderen.

Ontspannen zicht en bioritme in balans
Kiest u voor de Porsche Design beeldschermbril, dan hebben wij de perfecte match voor op uw glazen! Dankzij een innovatieve high tech ontspiegeling wordt het teveel aan blauw licht afkomstig van tv’s, monitoren, smartphones en andere digitale displays weerkaatst. Deze blauwfilter ontspant de ogen, verbetert het contrastrijk zicht en u voelt zich goed omdat uw bioritme meer in balans is.
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Kok Optiek Breukelen

Niet iedere oogmeting is hetzelfde. Wij van Kok Optiek Breukelen pakken de meting van jouw ogen serieuzer aan. Bij ons krijg je dan ook een specialistisch oogmeting door gediplomeerde opticiens, dat al snel 30 minuten in beslag neemt....
Met de DNeye scanner kunnen we ook meten of wellicht uw zicht in het donker is te verbeteren.
Zo kunnen we in combinatie met een goede meting en een passend top glas van Rodenstock het maximaal haalbare zicht van uw ogen benutten.
... Lees meerLees minder

Niet iedere oogmeting is hetzelfde. Wij van Kok Optiek Breukelen pakken de meting van jouw ogen serieuzer aan. Bij ons krijg je dan ook een specialistisch oogmeting door gediplomeerde opticiens, dat al snel 30 minuten in beslag neemt....Met de DNeye scanner kunnen we ook meten of wellicht uw zicht in het donker is te verbeteren.Zo kunnen we in combinatie met een goede meting en een passend top glas van Rodenstock het maximaal haalbare zicht van uw ogen benutten.

 

Reactie op Facebook

En het werkt supergoed. Ben er blij mee.

Laat meer nieuws zien

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15 Slideshow Image 16 Slideshow Image 17 Slideshow Image 18

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.