openingstijden
Aareset
Afspraak maken

Hightech 3D-video oogmeting met de ImpressionIST® 3

Wat is de overeenkomst tussen een bril en een maatpak?

Goed zien & goed eruit zien dat kan. Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger

Uw opticien gebruikt hiervoor de meest innovatieve technologie. Met de ImpressionIST® 3 adviesterminal, wordt nu nog meer service geboden in de zoektocht naar de perfecte bril. Uw ogen worden snel en nauwkeurig 3D opgemeten, waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke (kijk)voorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding. Het resultaat is een beter en nauwkeuriger zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte.

Of het nu is voor montuuradvies, glasadvies of voor het bepalen van de individuele parameters, de meest kritische consumenten zullen hiervan profiteren. Ze ontvangen een bril die ze als een maatpak past, omdat doordat deze perfect is gemeten en afgesteld.

Uw voordelen:

  • Natuurlijk zicht. Er wordt optimaal rekening gehouden met uw persoonlijke (kijk)voorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding.
  • U ziet er goed uit.
  • Grootst mogelijke draagcomfort.
  • Het resultaat:

    De beste Rodenstock bril die u ooit heeft gehad

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15 Slideshow Image 16 Slideshow Image 17 Slideshow Image 18

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.