openingstijden
Aareset
Afspraak maken

Contactlenzen

Op het gebied van contactlenzen kunnen onze contactlens specialisten u veel mogelijkheden bieden. Het aanpassen van een contactlens gebeurt met een zo groot mogelijke nauwkeurigheid. Wij beschikken daartoe over moderne apparatuur die regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe technieken om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door middel van een automatisch oproepsysteem vragen wij onze cliënten regelmatig hun contactlenzen door ons te laten controleren. Dit is nodig om het draagcomfort van uw lenzen te kunnen waarborgen en op tijd eventuele veranderingen aan het oog te kunnen waarnemen en op te lossen.

Voor het aanpassen van nieuwe contactlenzen of het controleren van uw bestaande contactlenzen vragen wij u van te voren een afspraak te maken. Op deze manier kosten de controles u zo min mogelijk tijd.

Video contactlenzen indoen Video contactlenzen uitdoen
video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

De vergoeding voor monturen, glazen en contactlenzen verschillen per verzekeringsmaatschappij.
Klik hier voor een compleet overzicht van alle maatschappijen.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15 Slideshow Image 16 Slideshow Image 17 Slideshow Image 18

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.