openingstijden
Aareset
Afspraak maken

Kok optiek is op zoek naar een fulltime / parttime

Opticien

Wie zijn wij:

Kok Optiek Utrecht B.V. werd in 1948 opgericht en is gevestigd in het centrum van Breukelen. Wij leveren brillen, contactlenzen en oogmetingen waarbij wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en lid van verschillende vakverenigingen.

Wat is de functie:

Je werkt in een team waarin je als opticien verantwoordelijk bent voor de verkoop en meting van brillen.

Wie ben jij:

Jij bent een vakkundige opticien met ervaring. Houdt van een afwisselende baan waar de brillen je passie hebben. Je vindt het leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar de beste kijkoplossing. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en denkt graag mee in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Vind je het leuk om te werken in een gezellige drukke dorpswinkel met een fantastische klantenkring, dan zijn wij wellicht de nieuwe uitdaging die je zoekt!

Interesse?

Je kan reageren via pietergerrit@kokoptiek.nl met een motivatiebrief en CV.

Bekijk onze video

video
play-sharp-fill
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15 Slideshow Image 16 Slideshow Image 17 Slideshow Image 18

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.